4 octombrie 2010

Ce sunt absorbantele cu anioni Love Moon?

In decursul ultimilor ani, in intreaga lume a sporit interesul pentru proprietatile igienice si curative ale anionilor. Dupa mulţi ani de cercetari minutioase colaboratorii societatii "Shen Zhen Winalite Technology" au elaborat niste absorbante igienice curative , cu efect profilactic. Perfectionand absorbantele igienice simple si incorporand in ele ionizatori avansati din punct de vedere tehnologic, s-a obtinut patentul national pentru fabricarea acestui tip de produse. Banda anionica din absorbantele igienice Love Moon poate genera 5800 anioni într-un centimetru cub; in aceste condiţii se elimina efectiv cauzele inflamatiei membranei vaginale si se preintampina, de asemenea, inmultirea bacteriilor care provoaca inflamatia.

Aproape toate infectiile femeilor sunt cauzate de bacteriile din clasa Anaerolinea. Utilizarea absorbantelor igienice Love Moon permite imbunatatirea metabolismului si a secretiei interne, intarirea imunitatii, normalizarea tensiunii, distrugerea bacteriilor, reducerea inflamatiei, eliminarea mirosurilor neplacute si inlaturarea oboselii. Avand grija de sanatatea femeilor, absorbantele igienice anionice Love Moon  constituie un ajutor de neinlocuit pentru fiecare femeie.

Caracteristicile absorbantelor igienice anionice Love Moon

1. Pastreaza un mediu uscat, aerisit, confortabil

Absorbantele Love Moon au trei componente principale: stratul de suprafata, stratul de absorbtie, stratul de baza. Stratul de la suprafata este facut din materiale fine de matase si bumbac pentru a tine pielea delicata uscata si confortabila. Stratul de mijloc contine agenti de absorbtie super performanti si eficienti care pot tranforma lichidul intr-un jeleu pentru a elimina senzatia de lipeala. Stratul de baza este realizat din materiale permeabile care permit difuziunea moleculelor de apa in stare gazoasa pentru a elimina rapid aerul umed, astfel reducand-se eficient umezeala si caldura dintre servetel si piele si mentinandu-se un sentiment de uscat si confortabil.

2. Au functii antibacteriale si deodorizante prin procese pur fizice. 

Captuseala fiecarui absorbant este imbibata cu o banda anionica ce elibereaza anioni de o densitate mare care ajuta la reglarea functiile corpului, intaresc imunitatea, accentueaza capacitatile antiseptice si antibacteriale, elimina mirosuri etc., prin procese pur fizice. Nu exista efecte secundare.

3. Folosesc agenti de absorbtie eficienti si super puternici pentru a face fata cerintelor fizice.

Absorbantul Love Moon are un strat absorbant. Acesta este confectionat din agenti de absorbtie super puternici si eficienti, dar si din materiale rezistente la lichide, printr-un proces special de inalta tehnologie. Cand lichidul scurs vine in contact cu stratul, el este absorbit, astfel incat nu exista nicio pierdere de lichid.
Asta va asigura un sentiment de confort si libertate in miscare.


4. Sunt compatibile cu standardele nationale de igiena si prevenire a infectiei. 

“Mentinerea uscata, aerisirea si curatenia” sunt cele 3 principale fundamente ale ingrijirii genitale. Productia de produse sanitare destinate ingrijirii sanatatii trebuie sa fie in stricta concordanta cu standardul de igiena GB15979-2002. Principalele masuri de siguranta ale Winalite includ:
(1). Controlul strict al standardelor de igiena a materialelor brute pentru absorbant.
(2). Folosirea echipamentelor de ultima generatie pentru productia secventiala si automata cu ambalarea totala automata.
(3). Folosirea adezivului avansat usor de deschis si etanseizat pentru a asigura ferirea produsului de bacterii si ciuperci cauzatoare de infectii.
 5. Absorbantul Love Moon are 7 straturi de protectie:
Stratul 1: Suprafata de bumbac moale premium – dubla absorbtie.

Stratul 2: „Captuseala anionica” patentata exclusiv – functie antibacteriala si odorizanta printr-un proces pur fizic.

Stratul 3
: Imbracaminte foarte moale de hartie, anti-murdarie – pentru cresterea confortabilitatii si moliciunii.
Stratul 4: Polimer puternic absorbant – functie puternica de absorbtie, pentru pastrarea suprafetei uscata si fara scurgeri.

Stratul 5: Imbracaminte foarte moale de hartie, anti-murdarie – pentru cresterea confortabilitatii si moliciunii.

Stratul 6: Strat final de transfer – elimina umezeala si permite eliminarea rapida a caldurii, reduce umezeala si caldura, pastrand senzatia de prospetime.

Stratul 7
: Usor de desfacut, design anatomic al adezivului, conform cu ergonomia umana.
In timpul menstruatiei, partile sensibile ale pielii femeii sunt mult mai vulnerabile, iar bacteriile periculoase pot sa patrunda mult mai usor in organele ei genitale. In aceasta situatie, cele mai importante sunt mijloacele igienice sigure si delicate. Astfel, alegerea celui mai potrivit absorbant va va permite nu doar sa aveţi grija eficient de sanatatea dvs., dar si sa va simtiti sigura de sine si plina de naturalete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu